Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile osób by za grało w metina z 2009/10 roku

Lauling

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wedlog statystyk i tego co wiem

Liczba Osob Ktora Taki Serwer Chce: 1000000000

Liczba Osob Ktora Wejdzie Na Serwer Jak Juz Powstanie: 150 + handlarze poniewaz nie ma nic nowego a jak bezdie cos nowego to zwyzywaja ze tesknia za metiniem 2k.09

Wiec jak chesz tworzyc to przestan

Opublikowano

jakby był dobrze zrobiony to na pewno sporo. nie polecałbym robić dokładnej kopii a dodać bonusy w stylu buty wiatru na stałe i inne delikatne ułatwienia, które pomogą. kolejnym ważnym aspektem jest is, do którego warto byłoby wpakować tylko niezbędniki a nie od razu certyfikaty na konia i jazda z gotóweczką (wiadomo, że taki serwer robi się pod zysk, ale można to dobrze ustawić). no i też jak by było ze zmiankami i dodaniami, tylko z isa? no to dzień dobry do widzenia. możesz się wzorować na globalu z 2009 i 2010, ale rób copy paste

fb.com/myrodj

Opublikowano

Zmianki i dodania byłby dostępne w grze tak aby każdy miał szansę wykazać się swoimi umiejętnościami  a nie tylko za pieniądze, owszem byłby w is ale dla leniwych i bogatych.

Kto bogatemu zabroń :)

Opublikowano

Ja to bym zagrał ale na hardzie z nutką medium albo nawet easy ( nieskończone pelerynki + exp jak na PL i może na początkowe 30 lvl eq easy bez ulepszaczy )

Opublikowano

Wbije może te 300 osób pogra z tydzień i wyjdzie.

Opublikowano

Niby ludzie są chętni na taki serwer, ale kończy się to wiadomo jak, 100-300 osób online po kilku dniach. Wydaje im się że zagraliby, że tęsknią etc. ale potem i tak idą na jakiś nowy serwerek który za niecały miesiąc padnie :D

Opublikowano
Dnia 8.06.2017 o 22:01, RAvOO napisał:

Wedlog statystyk i tego co wiem

Liczba Osob Ktora Taki Serwer Chce: 1000000000

Liczba Osob Ktora Wejdzie Na Serwer Jak Juz Powstanie: 150 + handlarze poniewaz nie ma nic nowego a jak bezdie cos nowego to zwyzywaja ze tesknia za metiniem 2k.09

Wiec jak chesz tworzyc to przestan

Dokładnie.

Opublikowano

z dobrą reklamą zagrają ;)

Można spróbować 

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Kwestia rozgrywki i reklamy 

Serwer old bez nowości jest w stanie przyciągnąć 1k+ ludzi na luzie i zatrzymać ich na dłużej 

Kwestia rozgrywki, mózgu i reklamy. 

Opublikowano

Zależy też od tego jak bardzo ułatwiłbyś gre. Jeżeli mówimy o medium/hard to pewnie mogłoby wejść dość sporo osób.
Jeżeli o czymś łatwiejszym gdzie lvl wbijesz w pare dni, zrobienie eq zajmie nieco dłużej i licząc wszystko w nieco ponad tydzien już masz postać do niezłej zabawy to pewnie już mniej, bo ludzie powiedzą "że za łatwo" :v
Ogólnie ja polecam wszystkie pomysły wykorzystania starego PLa jako pomysłu na priv, bo to były najlepsze czasy tej gry

żenada1 — kopia.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nebris był takim serwerem, zajebiście zbalansowanym do tego i trzymało się tam 1k online przez ponad pół roku - grało się zajebiście. Stoi/powstanie teraz jakiś sensowny medium/hard, albo chociaż medium? :v

Opublikowano
Dnia 27.06.2017 o 23:08, Rlzrlz napisał:

mialem takiego i gralo z 20 osob :D 

cialge sapali o brak nowosci .. wiec to nie wypali

to musiało być to totalne gówno, nie widzialem żeby serwer mial ponizej 100 graczy nigdy

Opublikowano

Po co to pytanie skoro nie zrobisz takiego serwera...

Setki serwerów już takowych było. Ludzie się zmieniają i ich nastawieniem oczekiwania do serwerów też.

sygna.png

Opublikowano

nie czytalem to co powyzej :)

chcesz reaktywowac Pandore Elite, to juz bylo ale bylo bardzo dobre-Pandora ale stara nie ta gejowska co chyba padla jak zablokowali kamermoda jai elita dobila lvl

znjadz cos w metinie, czego juz nie bylo:

Fenekra padla

Samia klepanie dungow jak w Fenekra

Vesteris klepanie meka w DT (o ile ktos cie tam przeniesie i nie wydyma i nie bedziesz stal na spacji i szacownym gejmodom nie odpiszesz, za to tez mozna wychaczyc bana na konta od "laski" zwanej Orchidea

nie brac doslownie laski

inne metiny klepanie czego?

diablo3x.png

Opublikowano

"Ile osób by za grało w metina z 2009/10 roku"?

Ja nie wiem, czy bym za grała, bo oba wiam się, że prze ra zi mnie czy ta nie ques tów, gdyż mo je zwo je krzy czą już przy czy ta niu te go jed ne go zda nia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wypali,szkoda czasu zrob taki serwer ale easy wtedy sporo osob zagra i sobie przypomnij stare dobre czasy pvp

Obstawiam z dobra reklama liczbe

10-50graczy po tygodniu to bedzie trupiarnia pusta

A na drugi tydzien zostanie zamkniety

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...